Musteri Hizmeti

Finansbank Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2023

Finansbank müşteri hizmetlerine direk bağlanma yöntemleri ile sesli yanıt sistemini dinlemek ve vakit kaybetmek durumunda kalmazsınız. Finansbank müşteri temsilcisine direk bağlanarak istediğiniz bilgiyi alır ya da yapmak istediğiniz işlemi kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Finansbank müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için;

  • Finansbank müşteri hizmetlerini 0 850 222 0 900 numaralı telefondan arayınız
  • Telefon açıldığında sesli yanıt sistemi sizi karşılayacaktır beklemeden 1’i tuşlayınız
  • 1’i tuşladıktan sonra beklemeden sırasıyla 5’i ve son olarak 4’ü tuşlayınız
  • Bu tuşlama sonunda direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanmış olursunuz

Finansbank Kimindir Kuruluş Tarihi Hakkında Bilgi

Finansbank, 1987 tarihinde Hüsnü Özyeğin önderliğinde dört milyon dolar sermaye ile kurulmuştur. Kuruluş amacı profesyonel bankacılık anlayışı ile akıllı bankacılık sistemini kurmak istenmesidir. 1990 yılında Finansbank hisseleri IMKB’de yeni ismiyle Borsa İstanbul(BİST)’da işlem görmeye başlamış ve Türkiye’nin halka açılan ilk özel bankası olmuştur. Yurt dışına da açılan banka yıllar içerisinde büyümeye ve gelişmeye devam etmiştir. 1999 yılında ülkenin ilk taksitli kredi kartı olan Galaxy kartı piyasaya sürmüştür. Finansbank 2006 yılında Yunanistan’ın en büyük bankası NBG tarafından satın alındı. Böylece Türkiye’deki büyüme potansiyeli Avrupa ile birleştirmiş oldu. 2009 yılında dünyanın ilk taksitli banka kartı olan CardFinans Nakit kartı piyasaya sürdü. Bu kart en iyi yeni banka kartı lansmanı ile ödüllendirildi. 2023 yılında Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankası olan Enpara. com’u kurdu. 2016yılında Katar’ın en büyük bankası QNB Group tarafından satın alınarak ismi QNB Finansbank olarak değiştirildi. 2020 yılı itibarıyla 515 şubesi ve 11,643 çalışanı ile hizmet vermektedir.

Finansbank İletişim Numaraları

Finansbank iletişim numaraları bireysel, kurumsal ve genel merkez hatları ile hizmet verir. Finansbank müşteri hizmetleri İstanbul çağrı merkezleri ödüllerinde 500’den fazla koltuğa sahip çağrı merkezi ile en iyi çağrı merkezi ödülünü almıştır. Finansbank çağrı merkezlerine hızlı bir şekilde ulaşarak işlem yapmanız ya da bilgi almanız mümkündür. Finansbank iletişim numaraları şunlardır:

  • Finansbank bireysel iletişim numarası: 0 850 222 0 900
  • Finansbank kurumsal iletişim numarası: 0 850 222 1 900
  • Finansbank genel merkezi iletişim numarası: 0 212 318 50 00

Finansbank Mail Adresleri ve Fax Numaraları Kurumsal

Finansbank Kayıtlı Mail Adresi qnbfinansbank@hs05.kep.tr ve finansbank@hs05.kep.tr şeklindedir. Finansbank mail adreslerinden birini kullanarak e-posta yolu ile bankaya ulaşabilirsiniz. Yazılı olarak belirtmek istediğiniz konular ve çözüm bekleyen sorunlarınız varsa mail yolu ile Finansbank’a ulaşabilirsiniz. Fax yöntemi ile ulaşmak istediğinizde 0 216 524 0 444 numaralı fax sistemini kullanabilirsiniz. Mail adresi ve fax numarası bireysel ve kurumsal müşterilerin iletişimi için kullanılır.

Finansbank Canlı Destek Nasıl Yapılır?

Finansbank Canlı Destek hatları Finansbank resmi internet sitesi üzerinden 7/24 webchat olarak ve Whatsap üzerinden Pazar günleri hariç 09.00 – 18.30 saatleri arasından hizmet verir. İnternet üzerinden canlı destek almak için www.qnbefinans.com internet sitesine giriş yapın. Ekranın sağ alt köşesinde canlı destek yazısını göreceksiniz. Tıkladığınızda açılan canlı destek sayfasında bulunan mesaj kutusuna soru ya da sorunlarınızı yazarak anında bilgi alabilirsiniz. Whatsap üzerinden canlı destek almak için 0 850 250 67 50 numaralı telefondan WhatsApp Chat ile soru ve sorunlarınıza cevap alabilirsiniz.

Finansbank Şikâyet Hattı Numarası

Finansbank şikâyet hattı numarası 0 850 222 2 900’dür. Bu şikâyet hattı numarasını arayarak Finansbank hizmetleri ile ilgili şikâyet ve önerilerinizi bildirebilirsiniz. Ayrıca www.qnbfinansbank.com/bize-ulasin internet adresinden form doldurarak da şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Finansbank şikâyet hattı telefon numarası sizi dinliyoruz hattı hafta içi mesai saatlerinde hizmet verir. Resmi internet sitesinden ise haftanın her günü ve her saatinde şikâyetlerinizi bildirmeniz mümkündür.

Finansbank Tüm Sosyal Medya Hesapları

Finansbank Tüm Sosyal Medya Hesapları ile müşterilerine sosyal paylaşım platformlarından da hizmet verir. Finansbank resmi sosyal medya hesapları dışında herhangi bir platformda bulunmamaktadır. Bu nedenle resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeniz gerekir. Finansbank sosyal medya hesapları şunlardır:

  • Facebook Hesapları
  • Twitter Hesapları

QNB Finansbank: www.twitter.com/qnbfinansbank

QNB Finansbank Sizi Dinliyor: www.twitter.com/qnbfbdinliyor

CardFinans: www.twitter.com/cardfinans

QNB Finansbank Kariyer: www.twitter.com/qnbfinansbankik

  • İnstagram Hesapları

QNB Finansbank: www.instagram.com/qnbfinansbank

CardFinans: www.instagram.com/cardfinans

QNB Finansbank Kariyer: www.instagram.com/qnbfinanasbankkariyer

  • Youtube Hesabı

QNB Finansbank: www.youtube.com/c/qnbfinansbank

  • Linkedin Hesabı

QNB Finansbank: www.linkedin.com/company/qnb-finansbank/

Finansbank Uygulamalar İndirme Adresleri

Finansbank mobil hizmetlerinden faydalanmak için akıllı telefonunuza uygulamayı indirmeniz gerekir. Bunun için Android işletim sistemine sahip cihazlar için Google Play Store mağazasından, IOS işletim sistemine sahip Apple cihazlar için App Store mağazasından uygulamayı indirmeniz gerekir. Telefonunuzun mağazasına giriş yapıp arama kısmına QNB Finansbank cep şubesi yazın ve çıkan uygulamayı yükleyin. Uygulamayı açtığınızda sol alt kısımda bulunan ‘’finans şifre al’’ kısmına tıklayarak şifre talep edin. Banka veya kredi kartı bilgileriniz ile alacağınız şifre ile istediğiniz zaman Finansbank cep şubesine giriş yaparak birçok banka işleminizi yapabilirsiniz. Mobil bankacılık sistemini en iyi şekilde kullanan Finansbank cep şube ile hızlı ve kolay hizmet alabilmenizi sağlıyor.

Finansbank Çalışma Saatleri 2023

Finansbank çalışma saatleri tüm şubelerinde 09.00-12.30 ve 1 saat öğle arası sonrası 13.30-17.00 saatlerindedir. Finansbank şubelerinden bu saatler aralığında hizmet alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7/24 hizmet verir. Finansbank müşteri hizmetlerini haftanın her günü ve her saatte arayarak hizmet alabilirsiniz.

Finansbank Kredi Başvuru Nasıl Yapılır?

Finansbank kredi başvurusu çeşitli yöntemler ile yapılabiliyor. İhtiyacınız olan konut, taşıt ya da ihtiyaç kredisi için başvuru yaptığınızda QNB Finansbank kısa süre içerisinde size dönüş yaparak kredinizi kullanmanızı sağlayacaktır. Kredi başvurunuzda gelir durumunuz, kredi notunuz gibi etkenlerin göz önünde bulundurulacağını bilmelisiniz. Finansbank kredi başvuru yöntemleri şunlardır:

  • QNB Finansbank şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz
  • 0 850 220 8 573 numaralı Finansbank Alo Kredi hattını 7/24 arayarak kredi talebinde bulunabilirsiniz
  • Telefonunuzun mesaj bölümüne TC kimlik numaranızı yazarak 5030’a kısa mesaj göndererek Finansbank SMS sistemi ile kredi başvurusu yapabilirsiniz
  • Finansbank resmi internet sitesi üzerinden kredi başvuru formu doldurarak internet bankacılığı ile kredi başvurunda bulunabilirsiniz
  • Finansbank cep şube uygulaması üzerinden kredi başvuru formu ile mobil bankacılık yöntemi ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz

Finansbank Kredi Kartı Başvuru Nasıl Yapılır?

Finansbank kredi kartı başvurusu için kullanabileceğiniz çeşitli başvuru yöntemleri vardır. İstediğiniz yöntemi kullanarak kredi kartı başvurusu yaparak Finansbank fırsatları ile dolu kredi kartlarından birine sahip olabilirsiniz. Finansbank kredi kartı başvuru yöntemleri şunlardır:

  1. QNB Finansbank şubelerine giderek kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.
  2. 0 850 222 0 900 numaralı telefon bankacılığı kanalı ile kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz
  3. Finansbank cep şube ve internet şube hizmetlerinden faydalanarak kredi kartı talep edebilirsiniz
  4. Telefonunuzun mesaj bölümüne TC kimlik numaranızı yazıp 2273’e SMS göndererek CardFinans kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz

Finansbank Kredi Hesaplama Nasıl Yapılır?

Finansbank Kredi Hesaplama için size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kredi hesaplama yaptırabilirsiniz. Finansbank müşteri hizmetlerini 0 850 222 0 900 numaralı telefondan arayarak kredi hesaplama istersiniz. QNB Finansbank resmi internet sitesi olan www.qnbfinansbank.com internet adresinde bulunan kredi hesaplama aracını kullanarak, kullanmak istediğiniz kredi tutarını ve vadeyi yazarak hesaplama yapabilirsiniz. Yine Finansbank cep şube hizmeti ile mobil bankacılık sistemin kullanarak kredi hesaplama aracı ile kolayca kredi hesaplayabilirsiniz.

Finansbank Bireysel Emeklilik Nasıl Yapılır?

Finansbank bireysel emeklilik, % oranında devlet destekli, emeklilik hayatınızda ikinci bir emeklilik şansı sunan avantajlı özel bir emeklilik modelidir. BES sistemine ödeyeceğiniz katkı payını isteğinize göre belirleyebildiğiniz ve istediğiniz zaman ödemelerinizi durdurabileceğiniz bir sistemdir. 10 yıl ve daha fazla BES sisteminde kalan 56 yaşını doldurmuş herkes Finansbank bireysel emeklilik sisteminden emekli olabilir. Denetimi devlet kurumları tarafından yapılan güvenli bir emeklilik sistemidir. Finansbank bireysel emeklilik başvurusu için;

  • Finansbank şubelerine bireysel emeklilik talebinde bulunabilirsiniz
  • Finansbank internet ve cep şubelerinden bireysel emeklilik talep formu doldurabilirsiniz
  • QNB Finansbank müşteri hizmetlerinden bireysel emeklilik başvurusu yapabilirsiniz

Finansbank Bireysel Emeklilik İptal Etme

Finansbank bireysel emeklilik iptal etmek için 0 850 222 22 44 numaralı bireysel emeklilik hattını arayarak iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca Finansbank bireysel emeklilik iptali için Finansbank şubelerine başvurabilirsiniz. Ya da internet bankacılığı ve mobil bankacılık sistemi üzerinden bireysel emeklilik iptal dilekçesi doldurabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini 0 850 222 0 900 numaralı telefondan arayarak da bireysel emeklilik iptali yapabilirsiniz.

Finansbank Günlük Para Çekme Limiti

Finansbank günlük para çekme limiti önceki yıllarda 1500 TL ile sınırlı iken yeni yapılan düzenleme ile minimum 10 TL maksimum 5000 TL olarak belirlenmiştir. QNB Finansbank ATM’lerinden 7/24 para çekme limiti dâhilinde para çekme işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca QNB Finansbank şubelerine giderek daha üst limitlerde para çekme işlemi yapabileceğinizi bilmelisiniz. ATM’lerden para çekerken 5000 TL üzerinde para çekimi yapılamaz ancak banka şubelerinden yapılabilir.

Finansbank Kayıp Çalıntı İhbar Hattı

Finansbank Kayıp Çalıntı İhbar Hattı 0 850 222 0 900 numaralı müşteri hizmetleri numarasıdır. Aradığınızda sesli yanıt sisteminde kayıp çalıntı ihbarı seçeneğini tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. Ya da direk müşteri temsilcisine bağlanarak kayıp çalıntı ihbarınızı bildirebilirsiniz. Müşteri hizmetleri görevlisi bildiriminizi anında işleme alarak öncelikle kartınızı kullanıma kapatarak gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacaktır. Kayıp çalıntı ihbarı yalnızca müşteri hizmetleri hattından yapılır. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık hizmetleri ile kayıp çalıntı ihbarı yapılamaz. Finansbank kredi veya banka kartınız çalındığında ya da kaybettiğinizde en hızlı şekilde ulaşabileceğiniz ve çözüm bulacağınız hat müşteri hizmetleridir. Aradığınız anda kartınız kullanıma kapatıldığından sorun yaşamadan çözüm bulabilirsiniz.

Finansbank SMS ile Banka, Kredi Kartı ile Şifre Nasıl Alınır?

Finansbank SMS ile Banka, Kredi Kartı ile Şifre almak için telefonunuzun mesaj bölümüne SIFRE yazıp bir boşluk bırakıp banka ya da kredi kartınızın son 4 rakamını yazın yine bir boşluk bırakıp kartın arkasındaki güvenlik (CVV) numarasının son iki hanesini yazın ve 2273’e gönderin. QNB Finansbank tarafında kısa süre içerisinde şifreniz SMS olarak telefonunuza gönderilecektir. SMS ile banka veya kredi kartı şifresi alma işlemi yeni açılan kartlar için geçerlidir. Ya da şifrenizi unuttuğunuzda da SMS sistemi ile yeni şifre isteyebilirsiniz. Mevcut olan kredi kartı şifrenizi değiştirmek istediğinizde bu işlemi ATM’den yapmanız gerekir. Kredi ya da banka kartınızın kullanım süresi dolup yeni kart gönderildiğinde eski şifrenizin yeni kartınız içinde geçerli olacağını bilmelisiniz. Finansbank kredi veya banka kartlarınız için şifre alma işlemini banka şubelerinden, müşteri hizmetlerinden, internet bankacılığı ve mobil bankacılık sistemlerinden de yapabilirsiniz.

Benzer Tarifeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu