Turkcell Bedava İnternet

Turkcell Bedava Bilet Nedir? Nasıl Alınır?

Turkcell Bedava bilet Cinemaximus’ ta film izleyebilme olanağını sağlar. Turkcell Bedava Bilet kampanyası 2 türlü olarak mobil hat sahiplerine Sunulur.

  1. Turkcell’ de Cinemaximus’ a üye olmaktır. Bu üyeliğine ardından alınan her bir bilet için bir bilet bedava kampanyası uygulanır. Pakete kayıt olan bireyler aylık olarak 28 TL öder
  2. Paketi iptal etmek isteyen hat sahipleri de 1818’ e ‘İPTAL SİNEMA’ göndermek yeterlidir. Turkcell Platinum tarifesine geçiş yapan her Turkcell müşterisi Bedava bilet kazanabilmektedir

Turkcell Bedava Bilet Nasıl Alınır?

Turkcell bedava bilet uygulaması Platinum üyesi olan her mobil hat sahibi için geçerlidir. Bu bilet sayesinde anlaşmalı sinema salonlarında ve markalarında bedava istediğiniz bir filmi seyredebilirsiniz. Turkcell Platinum üyeliği bulunmayan GNÇ Türkelli’ler Platinum üyesi konumuna gelmek zorundadırlar. Bu aşamada 1 adet bilet bedava olarak mobil hat sahibine verilir ya da Cinemaximum da geçerli alınacak ilk bilete%50 ye kadar indirim fırsatı bulunabilir.

Turkcell Bilet Sorgulama Nasıl Yapılır?

Turkcell, bedava bilet sağladığı her müşterisine SMS ve E posta ile bilgilendirme yapmaktadır.

  • Turkcell Müşteri Hizmetleri
  • *100# ‘ yi tuşlayarak

Bedava bilet Sorgulaması yapılabilir. Ayrıca her işlemde olduğu gibi Dijital Operatörüm uygulamasından da bu sorgulama yapılabilir.

Turkcell Bilet Kampanyası

Turkcell, geniş bir yelpazede müşterilerine en iyi hizmeti sunma imkanı verir. Turkcell Bilet Kampanyası, Türkcell’in müşterilerine sunduğu ve oldukça avantajlı olan bir kampanya türüdür. Buradaki amaç mobil hat sahiplerinin sinemaya gidip filim izleyebilme olanağını sağlamaktır.

Turkcell Bilet Kampanyaları Nelerdir?

Turkcell Bilet Kampanyaları Platinum üyesi olan mobil hat sahipleri için geçerli olan kampanyalardan oluşmaktadır. Bu kampanyalar hem sinema hem de uçak biletini mobil hat sahiplerine belirli koşullar doğrultusunda kazandırabilmeyi amaçlar. Kampanyalar;

  • Biletix
  • Cinemaximum
  • Uçak Biletleri
  • Sınıflandırmaları yapılabilir

Turkcell Biletix Şifre Alma Nasıl Alınır?

Kullanıcı bu şifreyi Turkcell Müşteri Hizmetlerini ‘0532520000’ numarasını arayıp gerekli şifre alma işlemlerini başlatabilirler. Bu anlamda alınan Şifre Biletix’te belli bir süre içerisinde kullanılabilir.

Turkcell 1001 Bilet

Turkcell ‘1001 Kültür Sanat’ sloganı adı altında her hafta 1001 Platinum üyesine Cinemaximum ya da Zorlu PSM ‘ de film seyredebilme şansını sağlar. 1001 bilet uygulaması birçok anlamda avantajdır. Bu avantajı kullanan hat sahipleri de öncelikle Türkcell’in den bir şifre almaktadır. Turkcell Platinum üyeleri ayda 28 TL karşılığında oldukça avantajlı Bilet ve benzeri kampanyalardan yararlanabilmektedir.

Benzer Tarifeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu