Vodafone

Vodafone Kalan Kullanım Sorgulama Nasıl Yapılır?

Vodafone kalan kullanım sorgulama servisi ile hattınıza tanımlı ne kadar dakika, SMS, MMS, internet ve bakiye kaldığını öğrenebilirsiniz.

Vodafone Kalan Kullanım Sorgulama

Kullandığınız tüm paketlerin kalan kullanım miktarlarını ücretsiz olarak SMS yoluyla öğrenebilirsiniz. Dakika, SMS ve MMS, internet paketi kalan kullanım tutarları ve tarife bilginizi öğrenmek için OZET yazıp 7000’e göndermeniz yeterlidir. Birden fazla paket kullanıyor ya da belirli bir hizmete yönelik kalan kullanım miktarınızı ayrıca görüntülemek istiyorsanız;

  • Kalan dakikanızı öğrenmek için; DK yazın, 7000’e gönderin
  • Kalan SMS miktarınızı öğrenmek için; SMS yazın, 7000’e gönderin

SMS kalan miktarı son 48 saatlik harcamalarınızı içermeyebilir. Paketinizin bitmesi durumunda TL bakiyenizden harcamamak için kalan SMS miktarınızı Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden anlık olarak takip edebilir, dilerseniz SMS paketinizi yenileyebilirsiniz.

  • Kalan internet miktarınızı öğrenmek için INTERNET SORGU yazın, 7000’e gönderin
  • Kalan MMS miktarınızı öğrenmek için MMS SORGU yazın, 7000’e gönderin
  • Paket ve tarifelerinizin yanı sıra kalan TL bakiyenizi öğrenmek için TL yazıp 7000’e gönderebilirsiniz

Vodafone Yanımda uygulamasını kullanarak paket ve tarife bilgilerinizi anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Uygulamanız yoksa Play Store ya da App Store üzerinden indirebilir, uygulamanın eski bir versiyonunu kullanıyorsanız güncelleyebilirsiniz. İndirme işlemini yaptıktan sonra Vodafone numaranız ve şifreniz ile giriş yapın, ana ekranda kalan kullanım, tarife ve kalan TL bakiyeniz görüntülenecektir. Detaylı bilgi için menüde yer alan tarife ve kullanımlarım sekmesine tıklayabilirsiniz.

Vodafone Paketimde Ne Kadar Dakika ve SMS Kaldı?

Vodafone Paketinizde Ne Kadar Dakika kaldığını öğrenmek için DK yazıp, ne kadar SMS kaldığınız öğrenmek için SMS yazıp ücretsiz olarak 7000’e gönderebilirsiniz. SMS kullanımlarınız son 48 saati göstermeyebilir. Dilerseniz OZET yazıp 7000’e göndererek kalan kullanım miktarlarınızın tamamını görüntüleyebilir ya da Vodafone Yanımda uygulamasını da kullanabilirsiniz. Uygulama üzerinden kalan dakika ve SMS miktarınızı öğrenmek için menüden tarife ve kullanımlarım sekmesine tıklayın.

Vodafone Tarife Sorgulama Nasıl Yapılır?

Vodafone tarifenizi sorgulamak için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra menüde yer alan Tarife ve Kullanımlarım sayfasına gidip tarife detaylarınızı incelemeniz ve dilerseniz tarife değişikliği yapmanız mümkündür.

Vodafone Kalan Kullanım Sorgulama Numarası

Vodafone paketlerinizde kalan kullanım miktarlarını ve TL bakiyenizi sorgulamak için 7000’e SMS atabilirsiniz. Servis ücretsizdir.

Vodafone Paket ve Son Kullanma Tarihi Sorgulama

Vodafone paketlerinizde kalan kullanım miktarı ve son kullanma tarihini sorgulamak için ücretsiz SMS servisinden yararlanabilirsiniz. Dakika için DK, SMS için SMS, MMS için MMS SORGU, internet paketleri için INTERNET SORGU yazıp 7000’e göndermeniz yeterlidir. Gelen bilgilendirme SMS’inde paketlerinizin kalan kullanım tutarları ve son kullanma tarihleri detaylı bir şekilde belirtilir.

OZET yazıp 7000’e göndererek tüm paketlerinizin kalan kullanım tutarlarını ve son kullanma tarihlerini tek seferde görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra Vodafone Yanımda uygulaması ile kalan kullanım ve tarife bilgilerinizi görüntülemeniz de mümkündür. Uygulamaya Vodafone numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra menüde yer alan tarife ve kullanımlarım sekmesine tıklayın

Açılan sayfada mevcut tarifenizi görüntüleyebilir, dakika, SMS, MMS ve internet paketlerinizin kalan kullanım miktarlarını ve son kullanım tarihlerini öğrenebilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden tarife ve paket değişikliği yapmanız ya da paketinizi yenilemeniz de mümkündür.

Vodafone Kaç Kontür Kaldığını Nasıl Öğrenirim?

Vodafone hattınızda kalan bakiye tutarını 4 farklı yolla öğrenebilirsiniz;

  • 7501’i arayarak
  • BAKIYE yazıp 7000’e göndererek
  • *123#’yi tuşlayarak
  • Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden bakiye bilginizi öğrenmek için uygulamaya giriş yaptıktan sonra menüden tarife ve kalan kullanımlarım sekmesine tıklayın. Açılan sayfada kalan bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Vodafone Fatura Öğrenme Servisi

Vodafone Fatura Servisi ile faturanıza ait bilgileri öğrenebilirsiniz.

  • Fatura ödeme bilgilerinizi
  • Fatura tutarı ve harcama bilgilerinizi
  • Faturanızı ödeme işlemini gerçekleştirebileceğiniz bankaları

Öğrenmek için 7017’yi ücretsiz arayabilirsiniz. Bu sayede hem harcama tutarlarınızı kolayca takip ederek ay sonunda sürpriz faturalarla karşılaşmazsınız. Vodafone Fatura Öğrenme Servisi’nin yanı sıra Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden de harcama ve fatura bilgilerinizi anlık olarak görüntülemeniz mümkündür.

Benzer Tarifeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu